Nieuws

8 juni 2020

Een toeleverancier uitgelicht

Graag willen wij onze toeleverancier Fuchs Lubritech GmbH aan u voorstellen;

Fuchs Lubritech GmbH; producent van smeermiddelen en lossingsmiddelen

De FUCHS-groep biedt haar klanten meer dan 10.000 verschillende speciale smeermiddelen in een grote verscheidenheid aan industrieën. Als wereldwijde divisie binnen de FUCHS Group staat de term LUBRITECH voor smeermiddelen en lossingsmiddelen voor de meest veeleisende toepassingen in zeer gespecialiseerde marktsectoren en nichetoepassingen. Speciale smeermiddelen op maat en individueel advies zijn onze kerncompetenties.

Al meer dan 60 jaar concentreert FUCHS LUBRITECH zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van toonaangevende, hoogwaardige smeermiddelen en lossingsmiddelen voor de meest veeleisende toepassingen. Tegenwoordig omvat het kernassortiment van LUBRITECH meer dan 1.000 speciale producten, die altijd individueel zijn afgestemd op de betreffende toepassing. Deze specialisatie is het DNA van FUCHS LUBRITECH.

Op basis van ervaring en branchekennis breidt zij haar portfolio voortdurend uit en ontwikkelt ze bestaande technologieën verder. Met ongeveer 600 medewerkers in onderzoek en ontwikkeling zorgt ze ervoor dat toekomstbestendige smeermiddelconcepten ontwikkelt worden voor, en samen met, haar klanten die nog efficiëntere, milieuvriendelijkere en zuinigere resultaten opleveren.

Speciale smeermiddelen van FUCHS LUBRITECH staan ​​voor maximale prestaties en duurzaamheid, maar ook voor veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en zuinigheid. Haar belofte: technologie ontwikkelen die loont.

www.fuchs-lubritech.de

, , , , ,