Nieuws

3 juli 2020

Wederom een toeleverancier uitgelicht

Graag willen wij onze toeleverancier Bremer & Leguil GmbH aan u voorstellen;

Bremer & Leguil GmbH; expert voor smeermiddelen, anticorrosiemiddelen en reinigers

Met een hoogwaardig productassortiment ondersteunt Bremer & Leguil haar klanten op het gebied van onderhoud.

B&L keep things in motion

Als premium fabrikant vertrouwt zij alleen op kwaliteitsproducten die maximale efficiëntie combineren met maximale veiligheid voor gebruikers en het milieu. Veiligheid voor de gezondheid heeft de hoogste prioriteit – zowel voor smeeroliën en tandwieloliën als voor speciale reinigingsmiddelen of speciale vetten.

Zo worden bij de fabricage van de producten uitsluitend hoogwaardige, Spuitbussen Rivolta F.L.halfsynthetische of volledig synthetische (minerale olievrije) grondstoffen gebruikt, die wereldwijd worden verkocht onder de merknamen Rivolta. Daarnaast heeft ze speciale expertise op het gebied van NSF-gecertificeerde food-grade smeermiddelen.

Uitgebreid assortiment en intensief advies

Het is haar doel om haar klanten alle onderhouds- en verzorgingsproducten uit één hand aan te bieden. En in de best mogelijke combinatie. Daarom wordt bijzonder veel belang gehecht aan uitgebreid advies. Ze ondersteunen bij het kiezen van het juiste product om processen efficiënter te maken, storingen te verminderen en de levenscycli van producten te verlengen.

Bedrijfsbrochure Bremer & Leguil 2018

, , , ,